Playboy brengt weer naaktfoto’s

Een jaar nadat Playboy besliste om geen foto’s van naakte vrouwen meer te publiceren, heeft het mannenmagazine geconcludeerd dat een blootblad zonder blootfoto’s toch niet hetzelfde is. In het volgende nummer is er dus weer vrouwelijk naakt in het tijdschrift te bewonderen.

Cooper Hefner, creatief directeur van Playboy, liet op Twitter weten dat de manier waarop naaktmodellen in het verleden aan bod kwamen “gedateerd” was, maar dat hij er nu van overtuigd is dat het afschaffen van alle naakt niet de juiste keuze was.

Playboy schafte in maart 2016 naaktfoto’s af om meer lezers en adverteerders aan te trekken. Maar het volgende Amerikaanse nummer voor maart en april brengt naaktfoto’s terug en krijgt de toepasselijk titel ‘Naked is normal’ (‘Naakt is normaal’, red.).

Eigen commentaar
Ik wist niet dat ze gestopt waren met het publiceren van de foto’s. Het klopte toch niet hoor, een tijdschrift als Playboy is beroemd om zijn fameuze naaktfoto’s .. Waarom er nog een probleem van maken ? Ik bedoel .. wie weet niet dat ze naaktfoto’s te zien zullen krijgen als je een tijdschrift van Playboy koopt?
“Naaktheid was nooit het probleem, omdat naaktheid geen probleem is,”

‘Vandaag nemen we onze identiteit terug en bevestigen we wie we zijn.”

“Het is een belangrijk persoonlijk en professioneel moment dat ik dit nummer van Playboy-magazine kan delen met mijn vader en de lezers,”

Advertisements